/ УниКредит Булбанк
Повече от 20 хиляди клиенти вече използват новите планове за ежедневно банкиране на УниКредит Булбанк. Това е резултат само за първите три месеца на годината и показва, че този нов продукт се оценява високо от клиентите.

С месечните планове клиентите получават необходимите им в ежедневието банкови услуги срещу фиксирана месечна такса, значително по-ниска от разхода, който биха имали, ако ги използват отделно.

Плановете са в три разновидности „Старт“, „Плюс“ и „Макс“ и при създаването им са отчетени потребностите и използваните банкови услуги на различните клиентски групи.

Така например „Макс“ е за клиенти, търсещи премиум решение за ежедневното си банкиране. В него е включена дебитна карта Visa Gold с многобройни ползи - безплатно теглене от банкоматите на всички български банки и на УниКредит Груп в чужбина, ексклузивен достъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, отстъпки при резервации на хотели, безплатна застраховка при пътуване в чужбина. В допълнение избралите план „Макс“ имат свободата да извършват неограничен брой безплатни транзакции през мобилното банкиране – преводи в лева и евро, плащания на битови сметки и др.

План „Плюс“ е подходящ за клиентите в активна възраст, които получава заплатата си в банката и желаят да разполагат с всичко необходимо за ежедневните си разплащания. Притежателите на този план разполагат с дебитна карта Visa, с която тегленето на всички банкомати на УниКредит в страната и чужбина е без такса. Отново без такса клиентите могат да извършват неограничен брой преводи в лева и евро към сметки в УниКредит Булбанк, както и да плащат битовите си сметки.

За най-младите си потребители, които се нуждаят само от най-основен набор от услуги, банката предлага план „Старт.

Oт месец май всички планове за ежедневно банкиране ще бъдат издавани с Visa карти от ново поколение. Използваните материали за създаването им са екологично чисти, а 100% от сърцевината на картите е произведена от царевични влакна. Благодарение на естествените материали, новите картите могат да се разграждат напълно, а при горене не отделят токсични изпарения. Те се отличават с изключително иновативен дизайн - вертикално изображение и визия, съответстваща на избрания от клиента вариант – „Старт“, „Плюс“ или „Макс“.

За клиентите на Банката е създадена възможността да активират избрания от тях план изцяло дистанционно, през мобилното банкиране на УниКредит Булбанк, Булбанк Мобайл. В допълнение е предвидена възможността за нови клиенти да си открият най-популярния план „Плюс“ напълно дистанционно посредством функцията „Стани клиент“ на начален екран на Булбанк Мобайл.

„Новите планове са в основата на нашата стратегия да предлагаме качествено и модерно обслужване на нашите клиенти, съобразено с техните очаквания и най-актуалните тенденции на пазара. Ето защо в тях сме съчетали всички основни елементи, върху които работим през последните години – подобряване и опростяване на продуктите, дигитализация и електронно подписване, грижа за бъдещето и околната среда“, коментира Юлиан Влахов, Директор Управление Маркетинг и клиентски сегменти, „Банкиране на дребно“ в УниКредит Булбанк.

Повече за новите планове на УниКредит Булбанк можете да научите тук.