/ Мирослав Петров, Плевен
„Плевен ще има обходен път и връзка с автомагистрала „Хемус”. Първоначално бяха разгледани шест варианта, три отпаднаха, три останаха. Работи се и до 2020 година той ще е факт.

Мирослав Петров, Плевен

Така притесненията на плевенчани, че през центъра на града ще се движат колони от тирове, ще отпадне”, категоричен бе кандидатът за кмет на ГЕРБ-Плевен Мирослав Петров на среща с работещите в най-голямата машиностроителна фирма в града.

Мирослав Петров, Плевен

„За да има работни места в Плевен, трябва да има добра пътна свързаност, която ще бъде подсигурена с достигането на магистрала „Хемус” до нас, но трябва да бъдем подготвени.

В предстоящия четиригодишен мандат на новата местна власт предстоят два важни проекта, за които държавата работи много интензивно - АЕЦ-Белене и изграждането на Балкански поток.

Мирослав Петров, Плевен

Те неминуемо ще доведат по по-голяма заетост, инвестиции и дивиденти в града като цяло”, добави още Петров. Той бе категоричен, че ГЕРБ не обещава чудеса. „Тук сме, за да поемем пред вас изпълними ангажименти, че ще подобрим инфраструктурата, ще инвестираме в кварталите и индустриалната зона, така че да привлечем повече инвеститори в Плевен и общината.

Като се повиши конкурентоспособността, по естествен пазарен принцип ще се повишават и доходите. И вашата фирма е на практика доказателство за това”, каза още Мирослав Петров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!