/ netinfo
Международният тур на събитието продължава за втора година в град Солун, от 1 до 3 юни
Вече 23 години Mediamixx е част от събитийния календар на България и Югозападна Европа. Всяка година фестивалът провокира креативност, стратегическо мислене и международно сравнение на продуктите в медийния и рекламен бизнес. Международно жури номинира и награждава най-добрите телевизионни сериали не само от региона, но и от света. След успеха, който събитието имаше през миналата година в Солун и заявения сериозен интерес към събитието през тази година, организаторите обявяват, че номинираните сериали са над 25 с много силни участия от целия свят. Листът с поканените спикъри от цял свят е над 50, които ще участват в панелите на фестивала от 1 до 3 юни.

фестивал
netinfo

Фестивалът Mediamixx винаги е бил платформа за срещи, за обмяна на опит, за дискусии на водещи теми и личности в индустрията, за представяне на най-актуалното в света на медиите и комуникациите. През 2017 година програмата  ще включва:

“The Media future Camp” – семинари, дискусии и работни ателиета със следните теми:

- New streaming economy
- Social Networks: Freedom V.S fake news
- Visionaries’ speaking
- 5 W’s – Medias in global change
- Virtual & Augmented reality content producers - Meet the pioneers
Cable distribution and content meeting - New EU regulation, срещи на кабелните и сателитни асоциации
Viewership down – Digital up – Nelson overview
Do the content need a paper? Старите медии в дигитална среда.
Communication meet up - BDVO
Digital food – best chiefs in the region will share experience

фестивал
netinfo

Другите събития са на Mediamixx 2017 са:

“Prime time awards” – Награди за най-добри телевизионни сериали в категории: комедия, теленовела, крими, драма и най-модерните уеб сериали, които набират огромна скорост.
„Best use of media” – рекламно събитие с международно участие
E-Sport - gamming tournament
Party zone
Thessaloniki Open – традиционен Тенис турнир, който съпровожда винаги медийното събитие и се радва на огромна популярност.

фестивал
netinfo

Прекрасните дадености на град Солун и чаровното пристанище, където се организира фестивала, превръщат Mediamixx в истинско международно средище на професионалистите от медийния бизнес.

Повече информация за програмата на фестивала, участниците в панелите, журитата и всички възможности за участие в събитията можете да намерите на: www.mediamixx.info

фестивал
netinfo

Никога медиите и професионалните дискусии не са имали толкова голямо значение за света, както в настоящия момент на глобални промени и конфликти и бързо променяща се среда, в която всеки може да създава и предава новини. Мediamixx е отправна точка и трендсетер и си заслужава присъствието.