/ ГЕРБ Дупница
ПП ГЕРБ-Дупница откри официално предизборната си кампания и представи листата с кандидати за общински съветници, кметове на кметства и кандидатът за трети успешен мандат на общината - инж. Методи Чимев.

Пред дупничани кандидатите представи председателят на местната структура на ГЕРБ Ивайло Константинов. Той отчете, че са рехабилитирани и новоизградени повече от 20 км улици, изградени са също толкова нов водопровод и канализация. „Четири от най-големите жилищни комплекси в града са изцяло обновени и ремонтирани - жк „Развесена върба“, жк „Възход“, жк „Бистрица“ и жк „Дупница“. Общината ни е лидер в реализацията на социалните проекти и предлагането на социални услуги“, отчете още Константинов.

Той посочи, че за последните две години инж. Чимев е сред отличените най-добри кметове в България. „Само преди няколко седмици му беше връчено най-престижното отличие - кмет на годината в категория „Градска среда“, посочи Ивайло Константинов.

По време на старта на предизборната кампания инж. Методи Чимев благодари на всички за подкрепата и изрази надежда, че направеното до момента ще бъде оценено от жителите на община Дупница. Той бе категоричен, че заедно с екипа му предпочитат да показват какво е свършено, а не да говорят. „Ако това „малко“ беше правено преди години от всички колеги, аз си мисля, че градът, селата, общината биха имали коренно различна визия“, посочи Чимев.

Той изрази недоумение как някои хора разбират политиката и как правят предизборната кампания на гърба на тези, които са свършили нещо, на гърба на успелите. „Община Дупница има ръководство от ПП ГЕРБ в продължение на 8 години и смело мога да заявя, че при всяка нужда е получавала необходимата подкрепа от държавната власт и правителството“, подчерта Методи Чимев. Към дупничани той се обърна с думите: „Отидете на 27 октомври и направете своя избор. Искрено се надявам това да бъдем ние - с номер 43 в бюлетината“.

„Ние в ПП ГЕРБ сме един голям отбор - отбор, който знае за какво се състезава и знае какви цели преследва. Затова сме тук, за да дадем оценката си и да подкрепим отново Методи Чимев за кмет на община Дупница. Смятам, че паметта на дупничани не е къса и всички виждат какво е направено тук през последните 8 години и какво беше преди това“, заяви областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев.

Пред събралите се дупничани на пл. „Свобода“ народният представител Кирил Калфин бе категоричен, че кандидатурата на Методи Чимев за кмет на общината е най-силната. Като подкрепа на думите си, Калфин даде за пример обновената инфраструктура, санираните детски градини и жилищни блокове, облагородената градската среда „Дупница винаги е била синя, не позволявайте да стане червена или какъвто и да било друг цвят. Дупница е синя и трябва да остане синя“, призова народният представител.

„Заедно със силния отбор от кандидат-съветници в листата на ГЕРБ тръгваме към успешен трети мандат на г-н Методи Чимев“, заяви депутатът Радослава Чеканска. Тя посочи, че не случайно слоганът на политическата сила е: „Работа, работа, работа“, и затова Дупница ще продължи да върви по успешния и европейски път, който води досега кметът Чимев и неговият екип.

Специални гости на откриването на кампанията бяха и народните представители Георги Марков и Спас Гърневски.

„Така нареченият документ, по силата на който по някакъв норвежки модел ще се отнемат деца на майки в България, е хвърлен от Бойко Борисов в коша и стъпкан с крак. Такова нещо в България няма да има. Ние няма да позволим НПО-ата да управляват страната ни. Те не могат да дават служебни бележки за надежност и благонадежност“, бе категоричен Георги Марков по повод протеста на майки в Дупница. В предстоящия вот той пожела успех на инж. Чимев и листата със съветници на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!