Шеф Манчев
Шеф Манчев / netinfo
Очаквайте звездно присъствие, хляб и забавление в кулинарното шоу от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA
Нова порция кулинарни вълнения, домашен хляб и гарантирано забавление поднасят звездните домакини в "Черешката на тортата" следващата седмица по NOVA. В епизодите от понеделник до петък от 20.00 ч. ръкави в кухнята запретват Снежана Макавеева, Владо Николов, Евгения Джаферович, Глория Петкова и Димо Алексиев. Същевременно шеф Манчев отправя задача, към която звездните домакини подхождат с повишено внимание – всяка вечер на трапезата трябва да има домашно приготвен хляб и супа.

Евгения Джаферович
netinfo

На кулинарната сцена в понеделник ентусиазъм, екшън и внушителна погача представя актрисата Снежана Макавеева. Звездата от новия български филм "Бензин" доказва, че владее скоростите в кухнята и приготвя първата си супа. Менюто включва още телешки ребърца с картофи, сладоледена калорийна бомба, а подаръкът за гостите е… хвърляне на боб и поглед към бъдещето. Във вторник с отскок в кухнята влиза Владо Николов, който залага на прости ястия, приготвени от качествени продукти. Дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол извежда тима в "Черешката на тортата" до една незабравима вечер, в която се лее изобилие от смях и вино.

Владо Николов
netinfo

В сряда щафетата приема съпругата на футболиста и звезда от "Като две капки вода" Ваня Джаферович – Евгения. Жени готви, малката й дъщеря Леа помага. Прекрасната вечеря започва с летящ старт, но на моменти добрият тон преминава границата на добрите обноски. В четвъртък в кухнята се развихря извънземната стихия Глория Петкова от последния сезон на VIP Brother. Гостите със сигурност няма да останат гладни и жадни, а Глория успешно завършва мисията си и като домакин, и като пожарникар.

Глория Петкова
netinfo

Кулинарният финал е на снимачната площадка на "Откраднат живот" в петък, когато домакин е звездата от сериала Димо Алексиев. Актьорът готви в хирургически одежди, но не и с хирургическа точност, като се налага по спешност да реанимира фондюто и вечерята. Може ли болницата в сериала да се превърне в кухня? Още какви изненади предстоят и кой ще е победител в шестата седмица на кулинарното шоу?

Димо Алексиев
netinfo

Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Докато се подготвяте за предстоящото кулинарно приключение, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на "Черешката на тортата", а актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването.Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.