Героите от Следвай ме
Героите от Следвай ме / Vbox7.com
Любими уеб звезди, много изненади и игри с награди от Vbox7.com, очакват посетителите на най-голямото младежко събитие у нас
Сайтът за видео забавление  Vbox7.com ще посрещне своите фенове в специална супер зона по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con. В нея посетителите ще могат да се срещнат с някои от най-популярните уеб тийн звезди, които феновете следят във Vbox7.com, както и да се включат в различни забавни активности.

Звездата от Game of Thrones Том Влашиха идва в България за първото издание на Aniventure Comic Con

Aniventure Comic Con ще се проведе на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в София. Събитието събира на едно място актьори от сериалите „Игра на тронове“ и „Дневниците на вампира“, графити и косплей артисти, както и най-големите български уеб звезди, популярни във Vbox7.com.

Звезди от Game of Thrones идват в София за Aniventure Comic Con

Не така брат
Vbox7.com

В зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con феновете ще могат да видят звездите от първия български тийн уеб сериал „Не така, брат!“, студентската уеб комедия „Апартамент 404“, както и най-новият уеб сериал „Следвай ме“.

Посетителите ще могат да се срещнат и с Филяка и Ванката от „Типично“, Ева Георгиева от #EVA и #KIFLA, а също така и Мона от „Секс лафче“.

Кои са всички звезди, които ще присъстват на събитието и какви изненади са приготвили те за своите фенове, ще разберем съвсем скоро
Освен срещи със супер уеб героите, в супер зоната на Vbox7.com, посетителите ще могат да участват в различни забавни активности. Феновете ще бъдат зарадвани с интерактивни куизове с награди, а също така ще могат да си направят снимки в специалната фото будка на Vbox7.com.

Очаквайте скоро още информация за участието на уеб тийн героите в Aniventure Comic Con. Повече за събитието и програмата може да видите на www.comiccon.bg и www.aniventure.net