/ netinfo
Звездите от уеб сериалите “Не така, брат!“ и „Следвай ме“, както и лицата от поредиците „А на бас“, „Секс лафче“, #EVA и най-новото риалити Dance Arena, познати от сайта за видео забавление Vbox7.com, ще могат да се срещнат със своите фенове по време на Aniventure Comic Con 2017. Това е най-голямото младежко събитие у нас, което ще се проведе на 9 и 10 септември в София.

Участието на звездите на продуцентите от 7Talents по време на Aniventure Comic Con 2017 ще пренесе посетителите в света на Vbox7.com – предпочитаното онлайн място за видео забавление у нас.

Кого ще може да видим там? В специално обособената Vbox7.com зона, 7Talents ще ни срещнат с любимците на тийнейджърите - Мино Караджов, Надя Петрова и Иван Тишев от „Не така, брат!“, а също така певицата Тита и нейната съперничка в сериала „Следвай ме“, Лина Роскин.

Не така брат
netinfo

„Не така, брат!“ е първият онлайн сериал у нас, носител на наградата „Златен чадър“ за най-добър уеб сериал от международния фестивал Mediamixx 2017 в Солун. От своето създаване досега, уеб сериалът успя да реализира над 20 милиона гледания онлайн, а феновете на поредицата в социалните мрежи вече са над 120 хиляди.

Уеб тийн драмата “Следвай ме“, в която главни действащи лица са Тита и Лина Роскин, е сред новите продукции на 7Talents, но само за първите две седмици от своя старт успя да реализира над два милиона и половина гледания онлайн и бързо се наложи като фаворит на аудиторията.

Следвай ме
netinfo

Звездното уеб присъствие на Aniventure Comic Con 2017 ще допълнят най-добрите изпълнители от първото в България танцово уеб риалити Dance Arena. Предизвикателства за всички посетители ще има и от репортера Дани Петканов, който е лице на шоуто „А на бас“ във Vbox7.com. В него търсачите на приключения отговарят на различни щури задачи, които Дани им възлага. Любимките на тийнейджърите - Мона от „Секс лафче“ и Ева Георгиева от #EVA също ще бъдат сред лицата, които ще видим по време на събитието.

Пълната програма и подробности за участието на звездите на 7Talents в специалната Vbox7.com зона на Aniventure Comic Con 2017 ще бъдат поетапно обявени във Facebook страницата и блога на Vbox7.com.

По време на Aniventure Comic Con 2017 ще видим някои от най-интересните световни графити артисти, актьори от сериалите „Игра на тронове“ и „Дневниците на вампира“, както и ще се проведат редица майсторски класове, много гейминг турнири, конкурси и фен срещи.

Билети за събитието са в продажба в мрежата на OMV, The Mall, билетен център НДК, Easypay и онлайн на Eventim.bg.

За повече информация посетете www.comiccon.bg и www.aniventure.net