ЕОН Vivacom
ЕОН Vivacom / Vivacom
500 безплатни детски дистанционни EON Kids ще получат първите потребители на Vivacom, които създадат детски профил в иновативната EON платформа.

Как можете да участвате?

За да спечелят наградата, клиентите на EON трябва да създадат профил на детето си до 22 май и да се регистрират за участие в специално създадената форма на сайта в секцията „EON за деца“ www.vivacom.bg/bg/eon/eon-kids-game.

Първите 500 клиента, изпълнили всички изисквания, ще получат специалната награда – уникалното детско дистанционно EON Kids.

Какво представлява детското дистанционно?

Дистанционното е интуитивно, с уникален и атрактивен дизайн. Размерът и формата му са проектирани така, че да пасва идеално в ръката на детето.

Чрез него най-малките могат да управляват лесно и удобно своя профил и да се наслаждават на любимото си съдържание в забавна и защитена среда.

Те могат лесно и бързо да управляват само своя профил, което ги защитава от неподходящо съдържание извън тяхната безопасна среда.

ЕОН Vivacom
Vivacom

Какво представлява детският профил?

Детският профил осигурява достъп до телевизионни канали и видео съдържание в EON Видеотека, специално подбрани според възрастта на малките зрители.

Платформата интуитивно изучава кои са любимите герои и филми на детето и какво обича да гледа и му предлага съдържание, изцяло съобразено с неговия интерес.

С EON Kids най-малките членове на семейството могат да търсят съдържание и по анимационни герои: когато изберат снимката на любимия си герой се показва цялото съдържание с него в EON Видеотека.

Така децата могат да гледат съдържание от 3 категории - Филми, Сериали и Анимационни, а също и да се забавляват с ТВ Архив до 7 дни на любимите си телевизионни канали.

ЕОН Vivacom
Vivacom

EON е новата ера в телевизията и домашния интернет, предлагана от Vivacom.

Пакетите EON съчетават супер бърз интернет и изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности, сред които до ТВ Архив до 7 дни на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с видео съдържание в EON Видеотека - над 10 000 заглавия, които непрекъснато се обновяват.

В пакета са включени EON приемник (STB), приложение EON Smart TV за телевизор и EON мобилно приложение, което позволява на потребителите да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство - смартфон, таблет или компютър, с еднакъв интерфейс и бърза и лесна навигацията.

Пълните правила на кампанията можете да намерите тук: https://www.vivacom.bg/bg/files/15920-pravila-za-igra-eon-kids.pdf