Втори шанс
Втори шанс / netinfo

Втори шанс" е шеметна надпревара с времето, изобилстваща от забавни и сърцераздирателни обрати. Андрю Стилман е репортер в „Ню Йорк Таймс" и току-що се е оженил за ученическата си любов, същевременно прави проучвания за един тъмен период от историята на Аржентина. На 9 юли 2012 г., докато тича покрай река Хъдсън, някой го пробожда в гърба и той се свлича в локва кръв. Интересното е, че идва на себе си два месеца по-рано, преди сватбата му да е факт. Съдбата му дава неочакван втори шанс и Андрю трябва да вземе решение - да повтори живота си или да избере нов път.

Марк Леви е роден във Франция през 1961 г. Упражнява различни занаяти, работи към Червения кръст, известно време се занимава с компютърен дизайн и архитектура. През 1998 г. се появява дебютният му роман - „Ами ако това беше истина" и светкавично се превръща в супербестселър, а правата за екранизацията купува самият Стивън Спилбърг. Романтичната комедия носи името „Истина ли е?", ключовите роли са поверени на Рийз Уидърспун и Марк Ръфало. Леви твърди, че е написал първия си роман за мъжа, в който ще се превърне един ден неговият син.

Следват книги като „Къде си", „Седем дни за цяла вечност", „Следващият път", „Да Ви видя отново" и „Децата на свободата", преводи на 48 езика и близо 30 милиона продадени екземпляра. Историите на Марк Леви са увлекателни и непредвидими - той печели публиката с чувство за хумор и ирония, с непреднамерения си стил и умението да разказва интригуващо за изпитанията на човешкия характер в сложни ситуации.

Втори шанс
netinfo