/ netinfo
Популярният влогър Павел Колев е главният герой във втория сезон на уеб поредицата
 Комедийната уеб поредица „Тя и той“ от продуцентите 7Talents се завръща във Vbox7.com с втори сезон и още повече забавни ситуации, които разкриват много истини за отношенията между мъжете и жените.

Един от най-известните влогъри у нас – Павел Колев, е главно действащо лице в новия сезон, който представя по необикновен начин комичната страна на всяка връзка. Поредицата може да следите всеки четвъртък и неделя във Vbox7.com.

уеб поредица
netinfo

В новия сезон се срещаме с Павел Колев, изключително харесван от аудиторията заради оригиналното си чувство за хумор, с които прави своите видеа. Заедно с приятелката му Цвети, те ще ни представят забавната страна на романтичните връзки, като в първия епизод на новия сезон ключов момент е ревността. Ще успее ли Павел да убеди Цвети, че поддържа единствено приятелски отношения с бившата си любов? Разберете повече от премиерния епизод, който вече е достъпен във Vbox7.com.

Още днес феновете на култовата поредица ще могат да гледат и втория епизод, в който двамата влюбени спортуват заедно. Кой се справя по-добре, Цвети или Павел, разберете тук

Вторият сезон на „Тя и той“ включва 20 епизода, които потребителите могат да проследят два пъти в седмицата - четвъртък и неделя във Vbox7.com. В първия сезон главни действащи лица бяха влогърите Филяка (герой и в поредицата „Типично“) и Lilly, a епизодите с тяхно участие се радват на над 1 милион гледания.