Новоизбраната Мис България 2017 Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят. Това съобщиха Жени Калданджиева и Антония Петрова в ефира на NOVA.

Избраха Мис България 2017, социалните мрежи избухнаха с критики (СНИМКИ)

Световният конкурс всъщност вече приключи преди буквално няколко дни. За Мис Свят е избрана участничката от Индия. Представи ни друго момиче, което даже в момента е в Китай“, обясниха Калканджиева и Петрова.

Избраха "Мис Свят" 2017 (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Всеки прави някакъв конкурс в България. Това е сериозен проблем и вече те са станали пошли в обществото. Момичетата не се явяват. Ако се направи един хубав национален кастинг, тогава ще има по-богат избор от момичета и ще бъде направен на съвсем друго ниво“, убедена е Жени Калканджиева.

Вижте още снимки от конкурса Мис България 2017

„Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала”, заяви още тя за „Здравей, България”. "Смятам, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. Цял живот този нос ще я преследва", допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Новата Мис България: Като мина някъде, всеки се обръща след мен

Тя призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена. "Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила", заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза. "Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност", заяви на свой ред Калканджиева. 

Най-коментираните българки, спечелили конкурси за красота (СНИМКИ)

"Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата", смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.
nova.bg