Хитовата поредица стартира на 24 юни, събота, от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY
"Където някога е горял огън, пак ще гори" – правотата на тази поговорка ще докаже премиерният полски сериал "Магда", който стартира на 24 юни, събота, от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY. В хитовата поредица зрителите ще видят звездата Павел Малашински в ново амплоа. Популярният полски актьор спечели сърцата на публиката с ролята си на доктор Макс Келер в друга обичана поредица – "Медици", но сега ще смени лекарската престилка с адвокатска тога.

В "Магда" Павел Малашински влиза в ролята на юриста Пьотр Кожецки, който по време на следването си е имал чувства към своята красива състудентка Магда Милович, в чийто образ се превъплъщава известната полска актриса Йоанна Броджик. Въпреки че между двамата има силна химия, пътищата им се разделят. Години по-късно Магда вече е успешен адвокат, а Пьотр е посветил живота си да помага за кариерното развитие на жена си. Усилията му обаче не са оценени и скоро той се озовава в съдебната зала като страна по собственото си бракоразводно дело. Дали по ирония на съдбата или като знак на провидението адвокат на неговата съпруга се оказва Магда.

сериал
netinfo

Старите чувства между Магда и Пьотр отново пламват, но също така изплуват и старите пречки във взаимоотношенията им – към независимите им характери и вродения инат сега се добавя житейският им опит. И двамата са емоционално ранени и не винаги успяват да се справят с това. В допълнение и двамата обожават да държат на своето.

сериал
netinfo

"Магда" е разказ за връзките между хората, за търсенето на близост, приятелство и любов. А също така за отговорността, която носим за любимия ни човек. Сериалът представя също така много социални въпроси, образи и проблеми, понякога смешни, понякога сериозни, но винаги разказани със симпатия и разбиране. Историята на поредицата и страхотната актьорска игра на двамата изпълнители в главните роли – Йоанна Броджик и Павел Малашински, превръща
"Магда" в един от най-популярните полски сериали, отличен със "Златна телевизионна камера" на полските телевизионни награди благодарение на подкрепата на милионите си фенове.

Не пропускайте завладяващата история в премиерния сериал "Магда" от 24 юни – всяка събота и неделя от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY.