Популярни личности ще представят любимите си рецепти с история
На 4 септември във Vbox7.com стартира новата кулинарна продукция на 7Talents – „VIP хапка“. Поредицата разкрива страстта, емоциите и успехите на популярните личности в обстановка, в която феновете не са ги виждали до момента - в кухнята.

Изпълнители, модели и популярни личности от шоубизнеса ще сложат престилките, за да разкрият любимите си кулинарни изкушения и да разкажат защо те са специални за тях. В кухнята на „VIP хапка“ ще се развихрят едни от най-коментираните български звезди, сред които топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, талантливата Йоана от X Factor, PR експертът Ива Екимова, колоритната Сашка Васева и много други.

Онлайн потребителите ще имат възможност да научат нова, интересна и често напълно оригинална VIP рецепта, която с лекота могат да приготвят в домашни условия. В допълнение феновете ще разберат какво е вдъхновението на популярните личности за приготвяне на рецептите и каква е историята зад всяка от тях.

Кои са любимите рецепти, какво обичат да готвят за свои близки и приятели и кои са най-забавните им моменти в кухнята – всичко това и още много изненади ще видят феновете във „VIP хапка“. Не пропускайте премиерния епизод на 4 септември във Vbox7.com. Нова порция кулинарни специалитети ще има всеки вторник.