Пролетни ски в Боровец само за 20 лева
Пролетни ски в Боровец само за 20 лева / netinfo

Снежната покривка на Боровец достигна дебелина до 150 см. Още в края на миналата седмица по високите части наваля сняг и планинските склонове отново побеляха. Студеният фронт тази седмица “затвърди” добрата новина за скиорите и сноубордистите.

Междувременно от Бороспорт обявиха повторно намаление на лифт картите. След като от 22 март цените паднаха с 20 процента, още от този петък дневната лифт карта за всички съоръжения става само 20 лв. Супер изгодни са и картите за по-дълъг престой. Ако планирате ски ваканция на Боровец имайте предвид, че цената на 3-дневната карта е 56 лв., а на 6-дневната 104 лв. Децата до 12 години плащат наполовина.

Актуална информация за обработените писти, времето и цените можете да намерите в интернет на www.borovets-bg.com.

Ако сте пропуснали да вземете отпуск за ски през зимните месеци, сега е моментът. Всички хотели намалиха цените на нощувките и пуснаха специални пакети за пролетта. Традиционно най-изгодно ще ви бъде да заведете децата на ски през пролетната ваканция в хотел “Рила”, където по пакет “Мама, татко и аз” ще платите 106 лв. на човек за две нощувки със закуска, лифт карта за два дни, ползване на басейн и джакузи и паркинг.

Специални оферти има и за Великденските празници – пакет за 113 лв. на човек включва 3 нощувки със закуска, празничен Великденски обяд, ползване на басейн и джакузи и паркинг. Децата ще се забавляват истински на специално организирания детски Великденски празник.

Ако решите напълно да се отдадете на пистите и добрата компания на семейството и приятелите ви, идеалното място е новооткритата вила “Финална къща” в подножието на писта “Петър Попангелов” (Ястребец 2). Вилата е с 5 комфортно обзаведени спални и е подходяща, както за групи приятели или семейства (до 13 души), така и за индивидуални резервации на отделни стаи. През април можете да наемете цялата вила за 220 лв. на ден.