Канадската продукция е носител на редица престижни отличия
Драматично-комедийният уеб сериал „Бягство с Вайълет“ е новото чуждестранно предложение за феновете на уеб сериали. Канадската продукция, отличена с редица награди от фестивали по цял свят, описва премеждията на две приятелки и едно бебе, които преследват свободата в пътешествието на живота си. Първият епизод на поредицата е достъпен във Vbox7.com .

В премиерния за България уеб сериал, феновете се запознават с две приятелки, на които им е дошло до гуша. Борещата се с финансови затруднения фризьорка и самотна майка Джолийн се опитва да убеди недоволната от живота си домакиня Миранда да отидат на момичешки уикенд. Условието обаче е компания да им прави малката Вайълет. Когато Миранда се оказва в жестока конфронтация със съпруга си, възможността да избяга изведнъж започват да ѝ се струват като възможно най-добрия план. Скоро пътуването се превръща в опасна надпревара с наркобанда. Как приятелките ще успеят да се измъкнат от ситуацията, гледайте в „Бягство с Вайълет“.

Бягство с Вайълет
NOVA

В ролята на Миранда влиза талантливата Мари Клер Маркот, а в образа на Джолийн се превъплъщава актрисата Ребека Дейви. В поредицата своя дебют прави канадската YouTube звезда Джеси Вий, която играе детегледачката на Вайълет. Критиката определя „Бягство с Вайълет“ като „необикновеното съчетание между „Телма и Луиз“ и „Фарго“. Сериалът има 4 награди от Web Series International Trophy, отличие от Webfest Berlin, както и от Canada Independent Film Festival.

Премиерният за България уеб сериал „Бягство с Вайълет“ можете да гледате всеки четвъртък във Vbox7.com.