Името на новия сезон е „Смяна на местата“, а премиерата е на 6 септември във Vbox7.com
Краят на горещите дни предстои, но температурите се покачват заради предстоящия старт на новия сезон на първия български тийн уеб сериал "Не така, брат!". „Смяна на местата“ е името на новия сезон, който обещава два пъти повече смях и не по-малко изненади.

Премиерата на пилотния епизод от новия сезон ще се случи на 6 септември в 16:00 часа във Vbox7.com. Само няколко дни по-късно феновете на сериала ще могат да се срещнат с любимите си герои по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con, което ще се проведе на 9 и 10 септември в Интер Експо Център в София.

Мино Караджов, Иван Тишев и Надежда Петрова ще бъдат едни от специалните гости в зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con на 10 септември. Oсвен автографи и снимки любимите звезди на тийнейджърите обещават ексклузивна информация за новия сезон, до която ще имат достъп само присъстващите.

Не така брат
netinfo

До момента „Не така, брат!“ има над 21 милиона гледания в онлайн платформите, като в началото на лятото грабна приза за най-добър уеб сериал от престижния международен фестивал Mediamixx в Солун. Пионерите на дигиталното забавление 7Talents обещават с новите 20 епизода не само да отговорят на очакванията на почитателите, но и да вдигнат още по-високо летвата в уеб жанра.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.

Не така брат
netinfo