Ново изпитание пред влюбените в сериала ще нагорещи обстановката в новия епизод на поредицата
Блага се отдава на музиката в най-новия епизод на уеб тийн сериала „Не така, брат!:„Целувки по ноти”. Талантливата тийнейджърка решава, че сама ще режисира клипа към първото си музикално парче и избира актьорите за видеото.

Неочаквано за всички това са Ива и Дидо, а Мишо е избран да заснеме клипа. Всичко започва като на шега и избраните са щастливи, че освен известност, ще получат и хонорар за своето участие, но скоро всичко се обърква. Разберете с какво ще се сблъскат героите в новия епизод на сериала

Задачата, която Блага дава на Ива и Дидо във видеото, е да играят влюбени. Актьорите са изправени пред предизвикателството да се преструват на влюбени и да разочароват половинките си. Като истински професионалисти обаче, те ще изпълнят своите роли и това ще предизвика сериозни смущения в отношенията между двойките в сериала.

Не така брат
netinfo

Как изглежда тази ситуация в очите на съучениците на Ива, Дидо, Мишо и Беа? Какви слухове плъзват в училището? Не пропускайте да видите защо ревнивата Беа се съгласява Дидо да участва в клипа и как успяват да си купят билети за Париж само в „Не така, брат!:„Целувки по ноти” първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.