Албена има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее
Албена има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее / albena.live
Майка на две малки момичета има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее. 

Албена Борисова-Петкова е диагностицирана с рак на дебелото черво с метастази в черния дроб през 2016 година. Веднага започва химиотерапия, която цели да намали новообразуванията, за да могат те да бъда отстранени по хирургически път. 
 
"Албена кърмеше малката ни дъщеря в началото на юни 2016 година, когато поради дискомфорт и тъпа болка отиде на лекар. Никой не е очаквал да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб“, разказва нейният съпруг Калин.
 
От юни 2016 г. насам Албена преминава през над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това болестта ѝ прогресира.

Албена има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее
Албена има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее albena.live

Онкологът на Албена я посъветвал да потърси нови лечения и терапии. Ето защо тя и съпругът ѝ пишат до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но им отговорят, че не могат да предложат терапия на Албена.
 
Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.
 
"Не можем да си позволим огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро", разказва съпругът на Албена.
 
"Тя не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите ни, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс", призовава Калин.

Може да дарите чрез банков превод, PayPal или Helpkarma.

Дарение по банков път
Име: Албена Илиева Борисова-Петкова
IBAN: BG63STSA93000024167670
BIC: STSABGSF
Валута: BGN
Пр/Сметка: 02/0000000024167670

Повече за Албена и как можете да ѝ помогнете можете да прочетете тук