Изпълнителката спечели първо място в третия лайв на шоуто с рекордно гласуване от зрителите на NOVA
„Всички в това шоу са победители, защото се борят за своята кауза. Независимо кой печели наградата на вечерта, тя ще отиде при хора, които се нуждаят от нея“, разказа Люси Дяковска в студиото на "Здравей, България" по NOVA, броени дни след победата в третия лайв на "Като две капки вода", добавяйки, че стимула на участниците не е лична победа, а възможността да подкрепят каузата, зад която са застанали. Наградата от 1000 лв., която всеки победител в шоуто получава, Люси дари на Фондация „Св.Иван Рилски“ за протези за възрастни хора и за импланти на жени с карцином на гърдата.

До момента победителите в петия сезон на „Като две капки вода“ са Михаела Маринова и ДесиСлава, които дариха своята победа за процедури на момиченце с органова недостатъчност и на момче, чакащо за трансплантация на сърце. „Мислех не за победата, а за каузата“, с тези думи Люси описа последната си изява на сцената в изпълнение на „Камино“ – песента, която й донесе победа.

Люси Дяковска
netinfo

„В това шоу всеки един от нас излиза от зоната на комфорта, всеки участник има възможност да изпита своята граница“, коментира певицата, допълвайки, че участниците в петия сезон притежават много добри гласови данни и имат възможност да се мотивират взаимно в сценичните изяви. „Като две капки вода“ дава възможност на зрителите от няколко поколения да се запознаят с различни артисти“, добави изпълнителката в разговора за пресъздаването на образа на Лили Иванова и емблематичната песен от 69-та година. Подготовката за нови образи започва индивидуално още на първия ден след шоуто, а малко по-късно се усъвършенства с помощта на вокалния педадог Етиен Леви, преподавателя по актьорско майсторство Милица Гладнишка и хореографа на шоуто Александра Енева.

„В понеделник ще трябва да се преобразя в Аксел Роуз с парчето November Rain. Това е доста нетипична песен“, загатна Люси пред водещата на „Здравей, България“ - Ани Цолова, която сподели, че това е любимата й песен и ще очаква с нетърпение следващия лайв.

Как ще се справи Люси Дяковска в обувките на фронтмена на Guns’n Roses? Каква ще бъде новата класация в „Като две капки вода“? – не пропускайте в понеделник вечер от 20.00 ч., само по NOVA.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница   на предаването.