След измамата на София, Ники се чувства по-объркан отвсякога
Бела започва деня щастлива от любовта си към Ники и всичко й се струва прекрасно. Но в час по история усмивката й ще бъде помрачена от съобщението, което получава от него, че е болен. Когато тя предлага да му направи супа, за да оздравее по-бързо, Ники категорично отказва. А причината за отказа му всъщност се оказва София. Двамата са прекарали нощта заедно, след като са прекалили с много шотове с текила. Освен болката в главата, Ники се чувства ужасно заради предателството пред Бела и започва да я избягва.

Как ще постъпи Ники в тази ситуация? Разберете в новия епизод на „Следвай ме“

Бела
netinfo

Бела от своя страна започва да изпитва съмнения и не може да си обясни промяната в поведението на Ники. Те се срещат в двора на училището и тя му казва, че го харесва, но не получава същото признание. Когато си тръгва обидена, Ники страстно целува Бела, и й демонстрира истинските си чувства.

Йоан и Алекс
netinfo

В същото време Петя и Йоан стават все по-близки. Очевидно те намират все повече общи неща по между си. За пореден път Йоан е привикан при директора, заедно с Алекс. За да се предпазят от изключване и двамата трябва да посещават училищния психолог известно време, но това изобщо няма да им се хареса.

Ще успее ли София да раздели Ники и Бела и ще има ли любовна тръпка между  Йоан и Петя, вижте в новия епизод на „Следвай ме“

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.