Алекс и Йоан получават последно предупреждение от директора, а напрежението между София и Бела ескалира
Страхът и разочарованието не успяват да повалят Алекс, който разбира кой е побойникът, който го нападна на партито, което той самият организира. Оказва се, че зад всичко това седи Йоан, с когото учат в едно училище. За да се изправи пред най-големите си страхове, Алекс решава, че ще разобличи Йоан и го прави по най-бързия и лесен начин – като става влогър. В първото си видео Алекс се обявява против насилието под каквато и да е форма и без да се страхува посочва Йоан за виновен за случилото се.

Какви реакции предизвиква това? Разберете в новия епизод на „Следвай ме“

Влошените отношения между Йоан и Алекс, както и натрупаните им отсъствия, водят до разговор с директора на училището, който им отправя последно предупреждение за изключване. Дали двете момчета ще успеят да се справят с тази ситуация? Алекс получава още един „удар“ - София пренебрегва проблема му с директора на училището и между двамата избухва жесток скандал.

Йоан и Алекс
netinfo

Междувременно войната между Бела и София продължава. Снимки на Бела с лопата в ръка са разлепени из цялото училище, а тя става обект на подигравки от своите съученици. Никой не знае кой седи зад това, но основната заподозряна съвсем естествено е София.  В същото време Ники прави невероятен жест към Бела, като залепва свои снимки с мотика в ръка върху същото училищно табло. 

София
netinfo

Ще се задълбочат ли конфликтите между героите в „Следвай ме“? Следете сериала във Vbox7.com.

Гледайте уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Още новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.