Кой е най-важният елемент в новия дом, гледайте във Vbox7.com
В първия епизод на новата продукция на 7Talents – комедийния уеб сериал „Статус: Обвързани“ Ирина и Борил преминават през две сериозни изпитания за всяка влюбена двойка. Каква е тайната на щастливото съвместно съжителство и без какво не може да съществува един дом? Не пропускайте да видите първо във Vbox7.com .

Със своя чар, харизма и хаотичност, 23-годишната Ирина печели сърцето на 25-годишния Борил. Двамата се запознават на фермерски пазар и година по-късно заживяват заедно. Ира обича всичко около нея да е в синхрон със законите и енергията на Вселената, докато Били е привърженик на реда и дисциплината.
Те са сигурни в чувствата си и мислят, че съвместното им съжителство е забавна и лесна задача. Едно от първите предизвикателства, пред които двойката се изправя, е разпределението на дрехите в гардероба.

Ще получи ли Ирина повече място за дрехите си или ще стигнат до компромиса фифти – фифти? Вижте в премиерния епизод първо във Vbox7.com.

Съревнованието за гардероба поставя началото на дербито за контрол над дистанционното за телевизора. Какво предаване избират Ирина и Борил през първата си вечер – шампионска лига или романтичен сериал? Отговорите на тези и други въпроси ви очакват в премиерния сезон на уеб сериала „Статус: Обвързани“ във Vbox7.com.

Може да следите „Статус: Обвързани“ всяка сряда във Vbox7.com.