Новият сезон във Vbox7.com ще донесе много положителни емоции и приятно настроение. На 5 септември феновете на уеб сериалите ще могат да гледат новата продукция на екипа на 7Talents „Статус: Обвързани“.

Уеб поредицата ни запознава с Ира и Бил, които са лудо влюбени един в друг и предприемат най-сериозната крачка във връзката си – съвместното съжителство.

Ирина е 23-годишна млада дама, която обича всичко около нея да е шарено и цветно. Борил е 25-годишен амбициозен младеж, който взима пример от своя идол и упорито следва мечтата си да създаде собствен бизнес. Двамата са заедно от година и решават, че е настъпил моментът да заживеят заедно. Това, което Ира и Бил не подозират, е, че предизвикателствата тепърва започват.

Статус Обвързани
netinfo

В ролята на атрактивната Ирина феновете ще видят популярната онлайн звезда Ванеса Георгиева, позната от уеб поредиците „10 първи срещи“, „Апартамент 404“ и „Не така, брат“. В образа на нейния екранен партньор ще се превъплъти младият актьор Иван Станчев.

Сложен процес ли е нанасянето в ново жилище? Каква е женската и мъжката представа за красиво? Какво споделят един с друг влюбените? Отговорите на тези и други въпроси ви очакват в премиерния сезон на уеб сериала „Статус: Обвързани“, всяка сряда във Vbox7.com.