Изненадващо изпитание ще предизвика „сини“ и „червени“ в Hell’s Kitchen

Ще гори ли Кухнята на Ада от емоции и напрежение и как един готвач ще заслужи доверието на шеф Ангелов, а друг – само критики, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA

шеф Виктор Ангелов
шеф Виктор Ангелов / NOVA
Ще гори ли Кухнята на Ада от емоции и напрежение и как един готвач ще заслужи доверието на шеф Ангелов, а друг – само критики, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на изненадващо изпитание, което ще предизвика отборния дух на двата отбора в Hell’s Kitchen, готварския им талант и умението скоростно да приготвят перфектната закуска. Ще има мрачни взаимоотношения, открити обвинения в саботьорство, но и неочаквано сплотени отбори в стремежа им към победа. Вечерната резервация ще опъне нервите на взискателния шеф Виктор Ангелов до краен предел, един готвач ще заслужи неговото доверие, а друг ще отнесе сериозни критики.

Дали шестимата готвачи, които загубиха своите куртки в последния епизод на Hell’s Kitchen миналата седмица ще успеят да ги спечелят обратно - ще разберем след броени часове по NOVA. В Кухнята на Ада ще бъде нажежено до пожар, ще има драми със стартери и гарнитури, ще има сериозно стягане на редиците и една мъжка дума, че вечерната резервация ще бъде приключена успешно. Дали това ще бъде достатъчно да спаси готвачите от номинация ще разберем в днешния епизод на Hell’s Kitchenот 21:00 часа.

синият отбор
NOVA

Изненадващо сутрешно предизвикателство ще постави пред сериозно изпитание професионалните готвачи в Hell’s Kitchen. Ще гори ли кухнята на Ада от напрежение и емоции, подклаждани от строгите изисквания на шеф Виктор Ангелов за безкомпромисно качество? Със сигурност българските пожарникари ще успеят да се справят с извънредната ситуация. Зрителите на NOVA ще гледат оспорвано състезание за победа, отряд за бързо реагиране с отборен дух и завидна скорост, ... охлюви и драми с палачинки, а в крайна сметка може би ще има и доволни. На финала победителите ще открият тайнството на карикатурата с усмивка, а победените ще разберат какво е „къртовски“ труд и рев с лютив привкус.

червеният отбор
NOVA

И за двата отбора в Hell’s Kitchen кошмарната вечерна резервация няма да бъде изненада и ще им трябват двойна доза усилия и талант, за да се справят, а кризисните ситуации ще изобилстват. Един готвач ще се сдобие с неочаквана бавачка, друг ще има проблеми със сладкото, трети ще е въвлечен в неравна битка с пукащи се равиоли, а четвърти ще се учи лично от шеф Ангелов как се прави сос. Мрачни взаимоотношения и открити обвинения в саботьорство ще нажежат допълнително обстановката, а това ще опъне до скъсване нервите на шеф Ангелов. Една мъжка дума и заслужено доверие обаче ще са лъч надежда, че вечерната резервация може да завърши успешно.

шеф Виктор Ангелов
NOVA

Ще заслужат ли готвачите да получат своите куртки обратно или шеф Виктор Ангелов ще бъде безкомпромисен и някой ще бъде номиниран? Гледайте тази вечер Hell’s Kitchenот 21:00 часа по NOVA.

Ето кои са колоритните участници в новия сезон на Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA