DIEMA FAMILY подготвя поредната изненада за зрителите си - новата гръцка продукция „Докоснати от слънцето” стартира в ефира на медията на 6 март в 20.00 ч. Сериалът с над 700 епизода, който все още се излъчва в ефира на южната ни съседка, вече покори зрителите с вълнуващата история на младите Ахилеас и Мелина. Една неочаквана среща и един споделен миг е на път да промени съдбата им завинаги.

Двамата се срещат случайно в Атина, празнувайки ергенското и моминското си парти. Те се влюбват от пръв поглед и след като прекарват нощта заедно, поемат обратно по своя път. Мелина живее на остров Крит, а Ахилеас в Кипър.

филм
netinfo

Сигурни, че втора среща помежду им е невъзможна, двамата не отлагат сватбите си и се венчават с досегашните си половинки. Въпреки че не знаят нищо един за друг, пътищата на двамата герои се преплитат много скоро след срещата им и преобръщат подредения им живот на 180 градуса.

В главните роли влизат Андреас Георгиу, Апостолис Тоцикас, Елени Ваицу, Евелина Папуля, Йоргос Зениос, Андонис Каристинос и други харизматични актьори, които ще се превъплътят в образите си.

филм
netinfo

Дали двамата ще останат верни на половинките си или ще се отдадат на изкушението? И може ли страстта да надделее над съдбата - ще разберем в новия гръцки сериал „Докоснати от слънцето”. Не пропускайте вълнуващата историята за изкушение, опасна любов и предизвикателствата на съдбата от 6 март в 20.00 ч. всеки делничен ден по DIEMA FAMILY.