/ NOVA
Шеф Виктор Ангелов се разделя с още един участник броени дни преди финалната битка
Последният кулинарен двубой за третия сезон на Hell’s Kitchen България, седмица преди финала, ще завърши фатално за един от майсторите-готвачи на шеф Виктор Ангелов. Началната учителка Галя ще се изправи срещу италианското острие Реджеп, който постави своеобразен рекорд в Кухнята на Ада с 18 отборни и индивидуални победи в шоуто. Дали любимката на шеф Ангелов ще се окаже по-добрия кулинар или ще надделее готвачът с най-високо самочувствие сред участниците в тазгодишния сезон на Hell’s Kitchen България, предстои да разберем. Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на горещото кулинарно състезание със сигурост ще видят как войната в кухнята се води на всички фронтове и с всички позволени средства, а конфликтите между претендентите ще стават още по-непримирими.

Кухнята на Ада
NOVA

Шеф Виктор Ангелов ще изправи Реджеп и Галя в дуел за оцеляване, в който ще им се наложи да раздвижат мускули и знания като едновременно с това прилагат кулинарна магия за успех. И двамата ще трябва да творят с перфектния хранителен продукт, чието откритие е най-невероятния успех на човечеството. Кой ще бъде главният герой в техните чинии ще стане ясно след броени часове, но едно е сигурно схватката ще е епична. Победителят ще си върне куртката, а победеният ще трябва да продължи да се доказва и по време на изпълнението на вечерните поръчки. Ще има своенравни готвачи, които няма да се доверяват на съвети, колкото и добронамерени да са те, както и ястия – шедьоври, които ще впечатлят шеф Ангелов. Дали обаче това ще е достатъчно, за да спечелят одобрението му?

шеф Ангелов
NOVA

Кой ще влезе в топ четири на Hell’s Kitchen България ще е ясно в новия епизод на най-оспорваното кулинарно състезание в телевизионния ефир. Галя, Реджеп, Цецо, Атанас и Недялка ще се борят ожесточено по между си за място на финала. Кой от петимата ще напусне завинаги шоуто ще реши единствено шеф Виктор Ангелов. Изпълнението на вечерните поръчки ще се спъва от удари под кръста, сапьори и подливане на вода, а претендентите за 100 хиляди лева ще трябва да правят не каквото искат, а каквото трябва, за да имат успех в кухнята и да стигнат до финала. Един майстор-готвач ще се раздели окончателно със своята черна куртка тази вечер в решаващия за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България. Не пропускайте да разберете кой ще бъде той - тази вечер от 21:00 по NOVA,

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.