/ NOVA
Реджеп превъзмогна голямото си его и подкрепи Галя, а Цветомир показа хъс и енергия за успех
Опитната Недялка оцеля „на косъм“ в Hell’s Kitchen България, но получи жълт картон от шеф Виктор Ангелов. Спаси я спечеленият от нея имунитет в ожесточения кулинарен двубой с Галя, който се разигра в решаващия за шоуто епизод вчера. Двете топ готвачки показаха изключителни умения в приготвянето на бутер шедьоври, но по-добрата се оказа Недялка. Въпреки това тя показа нерешителност и паника, които биха могли бързо да съкратят времето й в състезанието и така тя да се лиши от възможността да се бори за голямата награда от 100 хиляди лева с останалите топ готвачи в Кухнята на Ада. Какво ще се случи и дали Недялка ще успее да заслужи отново одобрението на шеф Ангелов, и да продължи в надпреварата ще разберем следващия вторник.

шеф Виктор Ангелов
NOVA

Почти две седмици остават до края на най-горещото и оспорвано кулинарно състезание в българския ефир и напрежението между претендентите за финала достига връхна точка. Емоциите също са под налягане, силните характери са в люта схватка, но пък реакциите им се оказват напълно непридвидими. В последния епизод на Hell’s Kitchen България видяхме петимата черни командоси на шеф Ангелов в съвсем нова светлина.

Реджеп загърби високомерието и силното си его в борбата за доказване, че е най-добрият готвач в шоуто и подаде приятелска ръка на Галя. Вдъхна й увереност и спокойствие, и неговата подкрепа превърна началната учителка в хладнокръвно оръжие както по време на оспорвания кулинарен двубой с Недялка така и при изпълнението на вечерните поръчки, когато оранжевата престилка и отреди честта да ръководи кухнята. Галя се превърна в локомотив, който дърпаше отбора напред безкомпромисно с желязна дисциплина и организация, и триумфът не закъсня. Повлиян от отборната енергия Цветомир демонстрира завидна многофункционалност и започна да доминира в кухнята с непозната до сега енергия, и хъс за успех. Само Недялка реагира вражески на опитите на съотборниците си да работят заедно като един в името на сполучливото издаване на вечерните поръчки. И това й поведение получи последно предупреждение от шеф Ангелов.

Кухнята на Ада
NOVA

Каква ще е развръзката и какво са ни подготвили желаещите да грабнат заветните 100 хиляди лева в Hell’s Kitchen България, както и титлата „най-добрият професионален готвач на България 2020“? Остават броени дни до дългоочаквания финал на състезанието и интригата кой ще бъде победител сериозно се заплита.

Гледайте Hell’s Kitchen България – вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.