календар
календар / Неща с душа
Той събра над 450 детски рисунки от различни краища на страната и света
През 2021 година се проведоха четири конкурса за рисунка на "Неща с душа" - Пролет, Лято, Есен и Зима, в които се включиха над 450 деца на възраст от 3 до 14 години. Жури имаше тежката задача да селектира общо 12 творби, които да красят всеки месец на календара. Сред участниците имаше деца от различни семейства, школи, детски градини, училища, българчета, живеещи в чужбина, деца със специални потребности. Всички те с желание да изразят таланта си и с ясната идея и стремеж рисунките им да застанат на страниците на благотворителния календар на “Неща с душа”. Затова и на корицата на календара има поместен колаж от всички участвали рисунки.

Освен топлото усещане за направено добро, календарът ще донесе и множество усмивки и добро настроение през цялата 2022 година.

календар
Неща с душа

Можете да подкрепите каузата и SOS Детски селища като поръчате календар от: https://neshtasdusha.com/product/blagotvoritelen-kalendar-2022/

календар
Неща с душа

Сдружение „SOS Детски селища България“ осигурява семейство и здравословна среда за развитие и израстване на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят закрилата на своите родители.

Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

Социално предприятие "Неща с душа"  са победител в конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА 2019/2020 и осигуряват заетост на лица със специални потребности.