Белослава
Белослава / Личен архив
На 10 юли талантливата българска изпълнителка Белослава празнува своите 45 години. 

Всяка нейна дума, независимо дали е изпята или изречена в разговор, има силата да стига до сърцето и да отнася мислите ти в друга реалност. Белослава е магия, уют, красота, любов...

Белослава
Личен архив

За себе си казва, че е пълна с идеи. Те я стигат дори нощем, но тя не ги "гони", напротив, посреща ги с химикал в ръка. "Дали ще е част от песен, дали ще е някой, на който съм забравила да звънна, дали ще е нещо концептуално, което ми е хрумнало, дали ще е нещо с новото меню в ресторанта, рецепта... Просто пиша. Динамично ми е в главата", разказва красиво Белослава.
Обича сутрините и това е нейното време. "Гледам светлината, като започне да влиза в хола, кучетата сутрин са много щастливи. Сутрин цветовете, мисълта ти... спокоен си. Хубаво е, светло е, топло е, уютно е. Няма напрежението на деня, което всички ни връхлита", споделя още тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#неправиленрап #новалбум @icohazarta.official 👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Beloslava (@beloslava) on

Вярва безрезервно в силата и енергията между жените. С годините се учи да се приема и обира. Държи на чистите мисли, чистата храна и чистите взаимоотношения. "Като млад обичаш себе си, после заобичваш живота. Улавяш в живота толкова безценни качества, мигове и дълбочина, че не знам как ще се разделя с този живот. Той е толкова хубав...", разказва ми замечтано изпълнителката. 
Поддържа философията, че обичането е в даването. Не пести думи, ласки, жестове. Обожава любовта и я раздава безвъзмездно. "Аз живея, къпя се в любов. Аз съм от най-щастливите хора на тази планета, защото не само я имам, но и я осъзнавам. Нося я достойно на раменете си, раздавам я. Абсолютно без умора"

Честит рожден ден, Белослава! 

Четете цялото интервю тук