Стефка Янорова
Стефка Янорова / netinfo
Само седмица остава до старта на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“, която стартира на 08 март от 21:00 часа по NOVA
Стефка Янорова и Радина Боршош, които ще видим в новия сериал „Ние, нашите и вашите“, гостуваха на "Здравей, България" , за да разкажат повече за романтичната комедия, която ще гледаме от 08 март по NOVA.

„Моята героиня е Деспина, на 17 години и е голямата дъщеря на Лили (Елена Петрова). Тя умее да обича и да прощава. Аз лично съм на 19 и не съм много далече от това, което й се случва. Зрителите ще видят едно щуро семейство, което се надявам да ги забавлява, защото имаме нужда от повече усмивки“, сподели младата актриса Радина Боршош, която ще направи своя дебют на малкия екран именно с тази роля.

“Ние, нашите и вашите” - забавен сериал за втория шанс по NOVA

„Отдавна имаме нужда от един такъв семеен сериал, защото много се говори за проблеми и драми, а хората трябва и да се усмихват. Аз влизам в ролята на учителка и приятелка на майка й, но се надявам и с Деси да си станем близки“, допълва номинираната за наградата Икар Стефка Янорова.

Радина
netinfo


„Ние, нашите и вашите“ ще представи новосъздаденото семейство Иванови, което включва пет деца, една тъща и двама влюбени на средна възраст, които се срещат след повече от 20 години с по един брак зад гърба си и си дават втори шанс за щастлив живот под един покрив. Как ще живят три момчета с две момичета, какви ще са отношенията между тъщата и двамата влюбени и дали в къщата няма да се появи нова любов ще гледаме от 08 март, в 21:00 часа по NOVA.


Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Ние, нашите и вашите” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY