/ Академия за родители
За втора поредна година родители и специалисти ще се срещнат в града
Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци - Академия за родители, отново ще гостува в Плевен. След успеха на форума миналата година, през 2019-та отново очакваме всички семейства в Панорама МОЛ в Плевен веднага след сутрешното кафе и закуска на 9 ноември (събота) от 10 до 16:30 часа. Академия за родители ще събере на едно място 10 лектора с интересни теми, повече от 20 организации, 10 специалисти за безплатни консултации и 5 творчески работилнички за деца. Най-добрите специалисти от страната ще консултират родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве, възпитание и образование.

По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с протичане на бременността и раждането. Д-р Елица Гьокова, акушер-гинеколог в Университетска Многопрофилна Болница за Активно Лечение „Д-р Г. Странски“ ЕАД –Плевен, ще разкаже подробно каква следва да е подготовката за раждане и ще отговори на всички въпроси. Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Мария Кънева от Ла Лече Лига Плевен ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси относно кърменето.Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждане и на въпроси за съня на бебето, ароматерапията в полза на здравето и как благодарение на стволовите клетки може да се погрижим за семейството си.

Програмата ще продължи с дискусия за детските емоционални кризи. Лектор по-темата ще е Радостина Стоянова - детски психолог. За дисциплината, която работи, ще ни поговори Теодора Борисова - учител и сертифициран инструктор по програмата Трениране на успешни родители. В специализираните кътове на нашите приятели и партньори от NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Ла Лече Лига, Селена Целс, Doppelhertz, Future Health, Център за безопасен интернет, Училище за бъдещи родители “Щъркел” и други, всички родители ще могат да получат безплатна консултация по време на цялото събитие.

Събитието е безплатно, но със задължителна регистрация.

Всеки може да запази място на сайта на Академия за родители.

Още интересни новини за предстоящия форум можете да научите от facebook страницата на събитието. Каузата на Академия за родители е да предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

35+събития вече са факт.

20 000+семейства посещават събитията на организацията в София, Варна, Бургас, Пловдив, Ямбол, Стара Загора, Плевен, Русе и Благоевград.

200+водещи организации от бизнеса и неправителствения сектор си партнират Академия за родители.

100 000+бъдещи и настоящи родители гледат лекциите на организацията онлайн и стават част от една общност от ангажирани родители, които не спират да се учат и да стават все по-добри в тази си житейска роля.

От тази есен "Академия за родители" е участник в Акселератора на конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА, организиран от Нова Броудкастинг Груп и Reach for Chang България