родители
родители / netinfo
Мини Академия за родители организират в Стара Загора на 17 март, събота от 9:30 часа, в Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Вход свободен.
 
На безплатната среща с  едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца са поканени всички настоящи и бъдещи родители в региона, за да научат всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години.
 
Практически лекции:
Посрещане на бебето и първите дни у дома
Първа помощ при нараняване, задавяне и други стресови моменти
Ранно детско развитие чрез игра и движение
Всичко за тръшкането
Ранни маркери за изоставане в разивитието на детето
Ролята на родителя и как тя се променя през различните етапи
 
Специалистите ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.
 
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди, обещават организаторите.
 
„Мини Академия за родители на колела“ е инициатива на Академия за родители – най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата. Основната мисия на „Мини Академия за родители на колела“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, в различни градове в цялата страна.