Звездните стажанти правят жива витрина
Звездните стажанти правят жива витрина / netinfo

След двойното уволнение миналата седмица, Ангелите на Шарлопов отново драстично намалиха своята бройка. Тази вечер Босът взе решение да премести Тити в отбора на жените и така съотношението между двата отбора отново се изравни. Звездните стажанти получиха и своята поредна задача - жива витрина.

Нестандартният рекламен подход имаше за цел да провокира въображението им, като задачата имаше само едно условие - в кратките постановки на двата отбора трябваше да присъства темата за здравият сън като начин на живот.

Звездните стажанти трябва да овладеят силата на социалните мрежи

За проджект мениджъри Ангелите на Шарлопов решиха да се доверят на Рут, а Отборът заложи на Албена и по този начин доскорошните съмишленички се превърнаха в преки конкуренти.

Ентусиазирани от поредната си задача и новия член на отбора, Ангелите пламенно се впуснаха към нейното изпълнение. Темата, която те избраха беше приказна, а Спящата красавица се превърна във вдъхновение за постановката им. Учудващ беше факта, че Марта и Рут работиха в перфектна симбиоза и нито за минута не повишиха тон. По този начин, и благодарение на ведрото присъствие на Тити, Ангелите на Шарлопов най-после създадоха здравата работна среда, която толкова време отсъстваше.

Не такова обаче беше положението при Отборът. Нападките от миналата седмица по време на разговорите в заседателната зала от страна на Албена и Юлиян, накараха 100 Кила да смени тактиката си и да реши да не споделя креативните си идеи с тях. Това не остана незабелязано от Вулева, която през цялото време се опитваше да накара Явор да се присъедини към креативния процес на Отборът. В крайна сметка доскорошният мъжки тим също заложи на приказен сюжет, но с участието на съвременни герои от фантастичните филми.

Звездните стажанти постигнаха истински рекорд по добрина

Коя жива витрина ще допадне повече на клиента и кой ще бъде уволненият стажант, ще разберем още утре от 21:00 ч. по Нова телевизия.

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.