/ iStock/Getty Images
По зодиакалния знак може да се предскаже характера на човека, както и неговата съдба. Но може също така да се прогнозира колко дълго ще живее. Ето зодиите, които водят целесъобразен живот и стигат до дълбоки старини:

Телец

Телците са известни с това, че остават спокойни дори в най-непредвидените ситуации, така че заболяванията на нервната система не ги засягат. Освен това те имат сравнително добро здраве и рядко търсят помощ от лекари. Телецът е доста активен и рядко е склонен към лоши навици. Тази комбинация определено им обещава дълъг живот.

Рак

Представителите на тази зодия обичат добрата храна и са доста активни, което увеличава шансовете им да доживеят до дълбока старост. Основната опасност за Рака се крие във факта, че той е нервен, дори и без причина, а стресът може значително да подкопае здравето му. Ако не се ядосва за дреболии, ще може да се справи с всички болести и ще може да доживее до дълбока старост.
 
Дева

Девите знаят как да водят здравословен начин на живот. Те се обграждат с хармония и чистота, а също така не се разстройват за дреболии и поддържат нервите си в ред. Те внимателно следят здравето си и при най-малкото неразположение отиват на лекар. Благодарение на това те живеят дълго.
Рамблер