/ Gulliver/Getty Images
Джони Деп е истински майстор на трансформацията. На снимачната площадка той може да се превърне в абсолютно всеки човек, независимо от неговия социален статус и реалност. Но извън обсега на камерите актьорът далеч не е идеален. Много от неговите действия са били осъдени от обществото, а най-потискащи са коментирани от негови известни колеги.

Джони Деп и Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

Амбър Хърд - Странно би било да се вярва, че след цялата мръсотия, която тези двама артисти изляха един върху друг, те можаха да останат приятели. Страстите все още не са се уталожили, въпреки че съдебният спор почти се е изпарил. Двойката започна да се среща през 2012 г., а през 2014 г. реши да узакони отношенията си. Бракът обаче не продължи дълго и през 2016 г. Амбър заведе дело срещу Деп.

Gulliver/Getty Images

Този развод се превърна в един от най-мръсните и най-известните случаи в историята на Холивуд. Нито един актьор не е бил подложен на толкова обиди и обвинения. И най-тъжното е, че цялата тази история за побоищата и домашното насилие, упражнявано от Деп повлия на кариерата му. Малко хора искаха да го ангажират за главни роли по това време. По-късно някои признаха, че насилникът и деспотът във връзката е била Хърд.

Илон Мъск
Gulliver/Getty Images

Илон Мъск - Враждата на Илон и Джони започна заради Амбър, която актьорът обвини в измяна. Твърди се, че изобретателят се срещал с Хърд, докато Деп бил извън страната. Самият Илон отрича всички обвинения и казва, че не е направил нищо лошо. Предприемачът многократно молеше Джони да го остави на мира. Това е точно обратното на това, което казват приближени на Мъск. Говорителят на милиардера заяви, че Мъск и Амбър започват да се срещат през май 2016 г. и са имали романтична връзка известно време. Връзката беше краткотрайна, но достатъчна, за да ядоса Джони Деп.

Gulliver/Getty Images

Даниел Радклиф - Звездата на "Хари Потър" по някаква причина също не беше доволен от изказването на Джони Деп за ролята на Гринделвалд. Той не скри недоволството си, казвайки: „Бях поразен от факта, че един човек от снимачната площадка на „Хари Потър“ беше порицан като излишен, а Джони беше обвинен в много по-лоши дела, но беше одобрен за ролята“. Съобщава се, че човекът, когото е имал предвид Радклиф е Джейми Уолет, който играеше Винсент Краб. Актьорът беше арестуван за отглеждане на марихуана, затова режисьорът реши да не го ангажира в снимките на продукцията.

Анджелина Джоли
Gulliver/Getty Images

Анджелина Джоли и Джони Деп са участвали в много холивудски хитове, но „Туристът” не принадлежи към тях. Филмът има ужасен рейтинг, който може би се дължи на фалшивата екранна химия на тази двойка. Според репортажи в медиите Джоли и Деп откровено не се разбирали на снимачната площадка. Джони каза, че Анджелина е твърде нарцистична и тревожна, а Джоли твърди, че Деп не се е отнесъл сериозно към работата си и постоянно се снимал в нетрезво състояние.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС