/ Gulliver/Getty Images
„Пари мач“ предлага идеални дестинации, където да прекарате зимата на слънце
Ако искате да заминете на почивка далеч от курортите за зимни спортове, „Пари мач“ ви предлага идеални дестинации, където да прекарате зимата на слънце.
 
Островите Палаван, Корон, Минданао, Банауе, Бохол... Филипините са толкова невероятни, че ще са ви необходими месеци, за да откриете всичките им региони, които задължително трябва да посетите. Те без съмнение са една от най-красивите дестинации в света, които може да изберете, за да заминете на почивка, докато снегът е покрил в бяло френските равнини.
 

Gulliver/Getty Images


По-далеч, на запад, е Тайланд, а с неговата "street food" няма за какво да завижда на своя азиатски съсед.
 

Gulliver/Getty Images


Любителите на безделието ще намерят удовлетворение във Френска Полинезия, Малдивите или Мавриций, дестинации, където цари мотото "релакс". На Малдивите обичат да възстановяват своите сили и Леонардо Ди Каприо, и Лейди Гага. Този остров експлодира с красота, която никога преди не сте виждали.
 

Gulliver/Getty Images


Тези, които пътуват с раници на гърба, ще се забавляват в страни с трасета и скрити пътеки, като Сенегал, Аржентина, Кабо Верде или Бразилия. Меките температури предлагат възможност да се разхождате спокойно както в големите градове, така и в малки далечни селца, за да се срещнете с местните хора и да се откриете техния начин на живот.
 
БГНЕС