/ Gulliver/Getty Images
Причината за злополучния край на 8-месечния брак на певицата Майли Сайръс с холивудската звезда Лиъм Хемсуърт станали маратонските партита на актьора с приятели, пише Контактмюзик.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсурт се разделят

Купоните на Лиъм станали повод за чести разпри между брачните партньори. Малко преди да се разделят, те за последно отново се скарали заради нощните приключения на Лиъм.

Майли Сайръс призна, че е щастливо омъжена, но все още си пада по жени (ВИДЕО)

Сайтът цитира приятели на двойката, които споделили пред сп. "Пийпъл": "Мнозина си мислеха, че Майли е по-лекомислената в тази двойка. Но това се оказа заблуда. Големият виновник за разпадането на краткотрайната брачна връзка на звездните партньори се оказа Лиъм. Накрая на Майли й писна, тъй като той се държеше като пубер. Според нея крайно време било Хемсуърт да порасне, но тя нямала нерви да го чака".

Майли Сайръс не иска деца, докато не преборим глобалното затопляне

Близки на двойката довериха, че актьорът имал доста по-чепат характер, отколкото е публичният му образ на приятен човек.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт вдигнаха тайна сватба (СНИМКА)

Според друга версия Майли и Лиъм се разделили заради коренно противоположни виждания за брака. Актьорът нямал нищо против Сайръс да се развива като певица, но искал вкъщи да си има стабилна домакиня и майка на децата му.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт - по-влюбени от всякога


Други източници, близки до двойката, не са сигурни, че раздялата между двамата е окончателна. Те са изпадали в подобни ситуации и преди и не е изключено отново да се съберат.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА