Райън Рейнолдс
Райън Рейнолдс / Gulliver/Getty Images
Райън Рейнолдс беше новият гост на Стивън Колбърт в неговото токшоу, организирано дистанционно заради ограничителните мерки, свързани с разпространението на коронавирус. С обичайния си хумор 43-годишният актьор говори за ежедневието си със съпругата си Блейк Лайвли и трите им дъщери, Джеймс (на 5 години), Инес (на 3 години) и най-малката на 8 месеца, чието име все още остава мистерия.

Отговорен баща, щастлив, че е заобиколен от момичета, актьорът първо обясни, че въобще не му липсва „мъжката компания“, защото „мъжете са склонни да бъдат архитекти на нечие унищожение“.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс разкриха тайната за щастливо семейство (СНИМКИ)

„Така че добре е“, сподели той.

„Обичам да съм тук само с момичета, обичам да правя момичешки неща. Всички искат да се обличат в ярко розово през целия ден, така че това правя. Тази сутрин направих рокли от тъкана хартия, което за тях беше забавно“, допълни актьорът, преди да признае, че с Блейк Лайвли също „прави много домашни работи“.

Блейк Лайвли се завърна под прожекторите
Gulliver/Getty Images


Райън Рейнолдс показа снимка на третото си дете, след като двойката криеше за раждането му

Имаме късмет, че имаме малка градина. Така че научаваме малко за градинарството. Опитваме се да го превърнем в образователно преживяване, но през повечето време най-вече пия“, каза той с усмивка.

Канадският актьор разкри още, че майката на Блейк Лайвли - Илейн, живеела с тях.

„Тя ни спасява живота. Невероятно е да я има с нас. Тя още не го знае, но всъщност е нашата резервна храна, ако нещата излязат от употреба. Няма да се поколебая да изям и децата - продължи весело той.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Gulliver/Getty Images


Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с огромно дарение за болници

Райън Рейнолдс също се подиграваше на жена си, която трябваше да му подстриже косата.

„Тя вече го направи. Отне й два часа и половина. И накрая, изглежда, че тя направи това с помощта на запалка. Или знаете ли онези шлифовъчни ръкавици? Би било по-добре за нея да ги носи и да търка главата ми с тях, докато косата ми не изчезне “, каза той.

През последните дни се говори за щедрите дарения на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. След като преведоха 1 милион долара за подкрепа на хранителни банки, двойката също дари 400 000 долара за подкрепа на четири болници в Ню Йорк.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС