Йоана
Йоана / netinfo
Специални гости в Нощта на финала ще бъдат Марги Хранова, Кристиан Костов, Михаела Маринова и Християна Лоизу
Епична музикална битка между отбора на „Момичетата“ и отбора на „Групите“ ще излъчи новата музикална звезда на България по време на големия финал на X Factor тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA. На 17 декември Ева, Йоана и 4
Magic ще трябва да покажат най-доброто от своя вокален и артистичен потециал, за да впечатлят българската публика и да се преборят за победата в пети сезон на шоуто. Всеки един от финалистите ще изпълни едно самостоятелно парче и дуетно изпълнение с гостуваща музикална звезда.

Специални гости на дългоочаквания финал ще бъдат Кристиан Костов, Михаела Маринова и Християна Лоизу – едни от най-обичаните млади изпълнители на българската сцена, които вече имат и международни успехи. В кулминацията на вечерта в залата ще прозвучи и неподражаемият глас на Маргарита Хранова – певицата, оставила свой отпечатък в родната музика.

Ева
netinfo

„За първи път в историята на шоуто в България имаме група на финал. От друга страна имаме безкомпромисни артисти в лицето на момичетата, така че публиката ще бъде изправена пред изключително труден избор. В неделната нощ финалистите трябва да вложат всичко, което сцената на X Factor им е дала до този момент.“, коментира екипът на шоуто. Победителят ще получи специална награда, както и възможност за бъдеща музикална кариера.

музикално шоу
netinfo

Не пропускайте големия финал на X Factor „Сътворението на звездите“ – тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването.Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7