ТИТА представя новото си парче „Антилопа“ в шоуто, а двама отпадат от състезанието – тази неделя от 20:00 ч. по NOVA
Български и световни хитове ще се противопоставят по време на полуфинала на X Factor тази неделя от 20:00 ч. Финалистите – Ева, Мирослава, Милена, Йоана и 4 Magic ще изпълнят по една емблематична българска песен и едно парче от световната сцена, с които да спечелят сърцата на публиката в решаващия етап на шоуто. 4 Magic ще покажат това, в което са най-добри, с акапелно изпълнение на народна песен, а Йоана ще се превърне в снежна кралица за едно необикновено представяне. Ева ще опита късмета си на руска рулетка, а Милена ще потърси баланса между истината и мечтаното съвършенство с песен на Jessy J. По време на полуфинала вотът на публиката ще има решаваща роля в средата и в края на шоуто. След поредни вокални битки двама от петте най-обичани изпълнители за сезона ще напуснат X Factor „Сътворението на звездите“.

жури
netinfo

Специален гост в нощта на полуфинала ще бъде изпълнителката на безспорните хитове “Voodoo кукла” и “Късай” – ТИТА, която ще представи новия си сингъл “Антилопа”. „За мен е голяма чест и удоволствие да стъпя отново на сцената на X Factor. Мога само да пожелая много упоритост и смелост на всички участници. Само напред и нагоре!“ , споделя звездата, която започна своя път от групата Sweet 16 в трети сезон на музикалното шоу.

Кой ще напусне шоуто на крачка от победата? Кой ще продължи към мечтания финал? – зрителите ще видят тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването.Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7