/ NOVA
Не пропускайте комедийния сериал този петък, от 21:00 ч., по NOVA
Щури коледни изненади и много емоционални моменти очакват Чобанови и Сиромашки в новия епизод на комедийния сериал “All Inclusive“. След като приятелските семейства най-накрая разкриха причината за своя конфликт, те успяха да превъзмогнат голямото недоразумение, което толкова дълго време ги разделяше. Но преди да се насладят на най-светлите празници заедно, ги връхлитат нови приключения в Банско. Каква е причината за коледната бъркотия, ще стане ясно в петък, от 21:00 ч. по NOVA.

Неочакваната новина, че Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров) ще се женят, изуми всички, но конкретните планове за предстоящата сватба вече оставят семействата съвсем без думи. Пламен (Любен Кънев) е в пълен шок, когато разбира как ще се отрази новата ситуация в дома му, а изненадата за Чефо е не по-малка. Какво точно е решението на Евдокия, което е напълно неприемливо за семейството й, как ще промени то живота на нейните близки и до къде ще стигне бъдещата булка в екстравагантните си идеи?

Голяма новина точно на Бъдни вечер в „All Inclusive“

Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) вече признаха един пред друг симпатиите си към Калина (Рада Кайрякова), но продължават да се дебнат по най-комичния начин. Двамата ергени уж искат да спрат с конкуренцията помежду си, но сякаш не намират начин да я прекратят истински. Дали разумът все пак ще надделее у един от тях или ще продължат да се борят едновременно за сърцето на чаровната певица?

Чобанови и Сиромашки се завръщат с нова порция смях в новия сезон на „All Inclusive“

Точно навръх Коледа, Христо (Ненчо Балабанов) има още два радостни повода за празнуване – рожден и имен ден. По всичко личи обаче, че никой от приятелите му не си спомня за неговите важни дати – той е тъжен и разочарован. И точно, когато е почти убеден, че това е най-мрачният му ден, го връхлита най-голямата изненада. Каква е тя и как ще преобърне празниците на семействата, предстои да разберем в коледния епизод на “All Inclusive” този петък.

Гледайте третия сезон на веселото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA. Повече информация може да откриете в Instagram профила, Facebook страницата и сайта на сериала.