All Inclusive
All Inclusive / NOVA
Каква е причината за скарването на семействата?
Много забавни моменти, изпълнени с куп щури недоразумения предстоят в “All Inclusive” този петък от 21:00 ч. по NOVA.

Премиерата на третия сезон на “All Inclusive” повтори успеха на предните два и отбеляза висока гледаемост, затвърждавайки интереса на зрителите към един от най-любимите им български сериали.

Във втория епизод на комедията ни очакват още много забавни моменти, с които отново ще се посмеем този петък. Едно е факт – само предварително запазената почивка принуждава Чобанови и Сиромашки да бъдат заедно по празниците, при положение, че отношенията им са толкова влошени.

Но каква е причината за раздора в приятелството на две толкова близки семейства и на какво са готови, за да спечелят в комичното състезание за надмощие помежду си?

Христо (Ненчо Балабанов) и Пламен (Любен Кънев) тръгнаха с голям ентусиазъм по следите на знаменития италиански скиор Алберто Томба, въобразявайки си, че той е отседнал в съседен на техния апартамент. Вместо Томба, обаче, те откриха забавния пловдивски милионер Емил Хаджикосев (Явор Борисов), който не устоя на изкушението да вземе заблудените на подбив.

All Inclusive
NOVA

Какво търси той в хотела и каква голяма изненада очаква цялата весела компания във втория епизод на “All Inclusive”?

Още при първата разходка в Банско, Елена (София Маринкова) случайно срещна своя стара любов – Явор (Юлиян Малинов), който работи като ски учител на пистата. Защо тази бивша връзка на Ели е останала тайна за Пламен, дали той ще разбере за отношенията от миналото на своята съпруга с красивия инструктор и какви комични премеждия очакват семействата по време на първия им ски урок в планината?

Това ще стане ясно в следващия епизод на сериала – в петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Гледайте третия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък от 21:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в Instagram профила, Facebook страницата и сайта на сериала.