Пипа Мидълтън предизвика фурор на сватбата на сестра си Катрин и принц Уилям през 2011 г.
Пипа Мидълтън предизвика фурор на сватбата на сестра си Катрин и принц Уилям през 2011 г. / Guliver/Getty Images
Пипа Мидълтън предизвика сензация с роклята си на сватбата на сестра си Катрин и принц Уилям през 2011 г., а на 20 май и тя ще се омъжи, съобщи Франс прес.

СНИМКИ: Кейт и Пипа -сестрите, превърнали се в икони

Всички погледи отново ще бъдат вперени в роклята на Пипа, когато тя каже "Да" на богатия финансист Джеймс Матюс, за когото се сгоди на 17 юли 2016 г.
Вниманието обаче може частично да бъде отклонено от Пипа заради възможната поява на принц Хари в компанията на приятелката му, американската актриса Меган Маркъл на сватбата. Евентуалният годеж на принц Хари и Меган Маркъл предизвиква огромен интерес сред британските медии.
На сватбената церемония в родната област на Пипа - Бъркшир, ще присъстват по-голямата ѝ сестра, херцогинята на Кембридж Катрин и съпругът ѝ принц Уилям, а тригодишният им син принц Джордж и двегодишната им дъщеря принцеса Шарлот ще са шафери.

Вижте в снимки очарователните кралски шафери на Пипа Мидълтън

33-годишната Пипа Мидълтън се превърна в знаменитост с проектираната от Александър Маккуин рокля, която носеше на проследената от близо 2 милиарда телевизионни зрители сватба на сестра си.

Пипа Мидълтън на сватбата на Уилям и Кейт
Пипа Мидълтън се превърна в знаменитост с проектираната от Александър Маккуин рокля, която носеше на проследената от близо 2 милиарда телевизионни зрители сватба на сестра си. Guliver/Getty Images

Вижте снимки от сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в галерията тук

Пипа е второто дете в семейство с три деца - с една година по-малка е от Катрин и е с 4 години по-голяма от брат си Джеймс. Родена е на 6 септември 1983 г. и израства в Аман, Йордания, където баща й Майкъл Мидълтън работи за компанията "Бритиш еъруейс".

Пипа Мидълтън показа секси тяло на Карибите (СНИМКА)

По-късно посещава редица елитни частни училища във Великобритания, преди да получи диплом по английска литература от Единбургския университет.

Когато сестра ѝ се омъжи за принц Уилям, Пипа се появи на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралското семейство.

Когато сестра ѝ се омъжи за принц Уилям, Пипа се появи на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралското семейство.
Guliver/Getty Images

БТА