Пипа Мидълтън се сгоди за милионер
Пипа Мидълтън се сгоди за милионер / Guliver/Getty Images

Пипа Мидълтън се сгоди, съобщи Контактмюзик. 32-годишната сестра на херцогинята на Кеймбридж Катрин се готви да се омъжи за 40-годишния хедж фонд мениджър Джеймс Матюс, който изненадващо й предложил брак миналия уикенд, след като поискал ръката й от баща й Майкъл Мидълтън.

"Джеймс е традиционалист и иска да направи нещата както трябва", заяви близък до двойката източник, цитиран от в. "Дейли мейл". "Това означава да получи съгласието на бъдещия си тъст".

Пипа Мидълтън показа секси тяло на Карибите (СНИМКА)

Друг източник допълни, че родителите на Пипа - Майкъл и Каръл, са развълнувани. "Майк и Каръл харесват Джеймс и са сигурни, че той ще направи Пипа щастлива", увери източникът.

Wedding bells are ringing! No official confirmation has been made, but apparently Pippa is engaged to beau James Matthews!!! My heart can barely contain it!! #pippamiddleton

Снимка, публикувана от Pippa Middleton (@pippamidleton) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Пипа и Джеймс се срещнаха за кратко през 2012 г., преди да се сдобрят миналата година, след като тя се раздели с финансиста Нико Джаксън след тригодишна връзка.

Пипа Мидълтън остави гаджето си

За Джеймс, чийто брат е звездата от телевизионно риалити шоу Спенсър Матюс, се твърди, че се е издигнал сам, независимо че произхожда от богато семейство. "Той работи усърдно от ранна възраст и е много умен - поясни цитираният от "Дейли мейл" източник. „Човек може да се гордее, ако има такъв приятел".

Pippa seen with boyfriend James Matthews in London today. #pippamiddleton

Снимка, публикувана от Pippa Middleton (@pippamidleton) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Много хора ще кажат, че Джеймс е щастливец, след като ще се ожени за Пипа. Аз бих казал, че тя е щастливката", отбеляза другият източник.

Очаква се сватбата на двойката да се състои през следващата година.

Източник: БГНЕС, БТА