Всички сме чували за популярните музеи на Мадам Тюсо. Поради огромния интерес към восъчните фигури музеят има вече над 20 клона, пръснати на 4 континента. В Америка например се намират 7 музея с восъчни фигури, толкова са и в Европа. В Азия музеите са цели 9; има един и в Сидни, Австралия.
 
Милиони туристи ежегодно посещават музеите на Мадам Тюсо, за да изпълнят мечтата си да се снимат с любимите си знаменитости. Статуите са много реалистични, до най-малките детайли, но… не винаги. Има някои не толкова добри изпълнения, които и публиката отказва да хареса. Каналът Top Of The Tops във vbox7 показва „издънките“:

Ники Минаж
 
Певицата даде съгласието си за изработването на нейна восъчна фигура за музея „Мадам Тюсо“ в Берлин още през 2015 г. , когото излезе един от най-големите й хитове „Anaconda“. Една от визиите от видеото към песента бе представена в музея през 2020 г., но общото мнение е, че фигурата и певицата нямат нищо общо.

Ариана Гранде
 
Восъчната фигура на Ариана Гранде бе открита в „Мадам Тюсо“ в Лондон през 2019 г. Посетителите на музея, както и потребителите на социалните мрежи коментират, че освен класическата опашка, фигурата няма нито един детайл, който да прилича на Гранде.

Бионсе
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's time to bow down to THE QUEEN 👑 🐝

A post shared by Madame Tussauds London (@madametussauds) on


Певицата има няколко восъчни фигури, но най-големите й фенове са убедени, че само тази се доближава до Бионсе по външен вид.
 

Потребител на Twitter качи този колаж, с който показва колко неуспешни са били опитите през годините.

Селена Гомес

Gulliver/Getty Images

Тази восъчна фигура на Гомес бе открита в музея „Мадам Тюсо“ в Ню Йорк през 2014 г. и при откриването й никой не е познал певицата.

Дженифър Лопес

Gulliver/Getty Images

Тази фигура на Дженифър Лопес бе открита през 2015 г.  в музея „Мадам Тюсо“ в Ню Йорк, но повечето посетители са убедени, че тя прилича повече на Кейтлин Дженър, отколкото на Джей Ло.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук