/ Gulliver/Getty Images
Виктория Бекъм може да се събере с другите момичета от групата „Спайс гърлс” за предстоящите й концерти в Лондон, съобщи Контактмюзик.
 
Голямото завръщане на „Спайс гърлс“ (СНИМКИ)

Певицата, станала модна дизайнерка вече отхвърли възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Хорнер по време на предстоящото им турне. Виктория обаче се съгласила да се появи на сцената на един от концертите на момичешката група на стадион „Уембли” в британската столица през юни.
 
Какви нови проекти планират момичетата от "Спайс гърлс"?

„Изглежда, че става въпрос за втория концерт на „Уембли” на 14 юни”, заяви източник, цитиран от в. „Дейли стар”. „Все още не е окончателно решено какво тя ще прави на сцената”, допълни той.

Gulliver/Getty Images

Виктория не е склонна да пее на живо, но не отхвърля идеята да се появи заедно с другите момичета на сцената. „Тя настоя, че не желае да бъде под натиск да пее на живо, но е възможно да танцува заедно с тях”, поясни източникът. „Друга възможност е да се състои нещо като модно дефиле, което да почете успехите й като дизайнерка”, допълва той.
 
Подобни спекулации бяха отхвърлени в обкръжението й, а Ема Бънтън наскоро довери, че не очаква Виктория да участва в предстоящото турне.
 
Ликът на Виктория обаче ще е върху редица артикули, които ще се предлагат за продажба по време на турнето. То ще започне с концерт в Дъблин, Ирландия, на 24 май, а трите шоута на „Уембли” са планирани за 13, 14 и 15 юни.
БTA