/ Gulliver/Getty Images
В Лондон ще бъде открито специално кафене за дакели на 19 август. В него кучетата-кренвирши ще бъдат допускани безплатно и глезени с любими специалитети, пише в. "Метро".
 
Заведението ще отвори врати на площад "Патерностер" в лондонското Сити.

Масово „нашествие” на златни ретрийвъри в Шотландия (ВИДЕО)

Всеки дакел ще бъде посрещан безплатно с нещо като капучино и пуканки, пригодени за четириноги. Със заплащане следва пълното меню, в което не са пропуснати любимите наденички и кокали за гризане.
 
Помислено е и за стопаните на тематичните домашни любимци - радвайки се на многобройна компания от дакели, те ще могат да вдигат наздравици с изискани коктейли и леки мезета.
Добре дошли ще бъдат и клиенти без кучета, симпатизиращи на дакелите. За да се намери място в тяхната височайша компания, ще е нужна предварителна резервация в "Дашхунд кафе".
 

Притежателите на дакели ще заплащат куверт от 10 британски лири, а любителите на породата без кучета - 15 лири. Деца под 5-годишна възраст и всички дакели ще са със свободен достъп в заведението. Един куверт осигурява на щастливия му притежател 70-минутно забавление с продълговатите шаровци.
 

Записванията ще започнат на 28 юли, когато два тайни имейл адреса ще бъдат пуснати на сайта на "Дашхунд кафе" и във Facebook. В електронната заявка трябва да се запишат имена за контакт, телефонен номер и броят на кучета и хора, които ще присъстват.
 
БТА