Телевизионната водеща Елън Дедженеръс е сред най-обичаните светски личности. Но съдейки по коментари от бивши служители на телевизионното ѝ предаване, Елън не е това, което показва на малкия екран. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Вълната от лоши коментари отключи американският комик Кевин Портър, който  написа в Туитър:

„Във времена като тези ние се нуждаем от доброта. Такава, за каквато Елън Дедженеръс винаги говори. За нея също се знае, че е изключително лош човек. Споделете най-лошите си преживявания с Елън, а за всеки коментар ще даря по $2 долара за хранителна банка“.
 

Коментарите към туит-а на Портър са десетки. Един от тях гласи: „Тя изисква от служителите си да дъвчат дъвка, когато общуват с нея, защото има „много чувствително обоняние“. Ако усети, че имате лош дъх, тя ви кара да се приберете у дома и да се изкъпете“.

Втори бивш служител пише: „Мой познат работеше за шоуто на Елън в продължение на две години и ми сподели, че тя никога не поздравява. Доколкото знам, никой от служителите няма позволение да общува с нея“.

Друг потребител споделя неприятна случка, която се е случила в ресторанта, в който работи.

„С приятелката ми бяхме сервитьорки на масата, на която стояха Елън и Порша. Веднъж тя хвърли чиния със сьомга по приятелката ми, защото това не била нейната поръчка“.

Самата Елън Дедженеръс все още не е дала коментар.