Тръмп разказа за себе си в своя Версай: за какво е мечтал и защо не пие алкохол (СНИМКИ)
Тръмп разказа за себе си в своя Версай: за какво е мечтал и защо не пие алкохол (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

"У Вас е като във Версай!" - възкликва Харви Левин, основател на сайта TMZ, в предаване за новоизбрания американски президент Доналд Тръмп от апартамента му с панорамна гледка към Манхатън и Сентрал парк, съобщи АФП.

10 факта за Доналд Тръмп, които вероятно не знаете

Разхождайки се в огромното жилище с мраморен под, позлатени мебели, дограми, часовници и декорации на стените, кристални полилеи и гръцки колони, магнатът говори за семейството си, любовта си към спорта и успеха си.

Новото първо семейство на САЩ: Три брака, пет деца и осем внуци (СНИМКИ)

На въпроса дали ще промени обзавеждането на Белия дом, за да прилича повече на апартамента му, където всичко блести в злато, Доналд Тръмп категорично заяви: "Белият дом е толкова специално място. Нищо няма да се промени там".

Показвайки свои детски и младежки снимки, както и електрическият автомобил на сина си или стола от телевизионното предаване "Стажантът", Тръмп разкри, че като млад е мечтаел да се занимава с кино. "Обичам блясъка на филмите" - призна той.

Помните ли Доналд Тръмп в „Сам вкъщи“ и още куп холивудски филми? (ВИДЕО)

В едночасовото предаване "Objectified" Доналд Тръмп разказва и за брат си Фред, починал на 40 години. "Никога не пия алкохол заради брат ми . . . Той имаше проблеми с алкохола, от това умря".

Доналд Тръмп каза, че е много строг с децата си в това отношение, като им забранява алкохол, дрога, цигари.

Иванка - абсолютното оръжие на Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Запитан за съпругата си Мелания, Доналд Тръмп я похвали като "фантастична майка. Много традиционна, която предпочита да си е вкъщи".

Източник: БТА