Народът казва: "Вярвайте на дела, не на думи". И е напълно прав - действията имат много по-голяма тежест от приказките.

Но има едни 3 зодии, с които е изключително важно да внимавате - какво казват, кога го казват, защо го казват. Защото думите им често са въздух под налягане и самите те дори не си вярват на онова, което говорят. Те летят в облаците, менят си мнението със скоростта на светлината, а после отричат, че допреди 5 минути са "пеели съвсем различна песен". Вижте ги в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Близнаци

Ако ви кажат "Добро утро", погледнете през прозореца - може и вече да е станало вечер. Почти всяка тяхна дума трябва да се подлага на съмнение. Обещаят ли ви нещо, не разчитайте. Ще си сменят мнението поне 10 пъти дотогава.

Пазете се от тези зодии - царе са на манипулацията (ВИДЕО)

Везни

Още една зодия, която често е колеблива и непостоянна в мнението си. Един път ще каже едно, на следващия ден ще каже точно обратното. Ако ви се налага комуникация с тях, по-добре си записвайте и ги записвайте - сами няма да си повярват какво са изрекли час по-рано.

скандал
iStock/Getty Images

Водолей

Летят високо в небето и освен, че е добре да се съмнявате думите им, е добре и да внимавате, защото те често преувеличават, а възприемането на ситуациите от тяхна страна нерядко е нереалистично. Не вярвайте на приказките им, само на делата.

интервю за работа
iStock/Getty Images

И още:

Пет признака, по които можем да познаем лъжеца (ВИДЕО)

Десет знака, че вашите приятели ви вредят (ВИДЕО)

Пет зодии ще получат през есента това, за което са се борили с години (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
Edna.bg